VV Tuchoraz 2.-3.9.2011

02.09.2011 00:00

VV Tuchoraz aneb rozloučení s prázdninami

 

Aby těch akcí nebylo málo rozhodli jsme se uspořádat ještě jeden výcvikový víkend, tantokrát na téma rozloučení s prázdninami. Bohužel se mohl konat jenom od pátku do soboty, protože v neděli už má druhá skupina dopoledne školku a to by jistě nebyl pěkný pohled, kdyby nás tu ráno našli. 

S prázdninami se loučili přítomné dětičky: jmenovitě Jára Vacek, David a Kristýna Růžičkovi a Ondra Gazda.

My ostatní již školou nepovinní jsme si to ale také užili.  V pátek byla jenom poslušnost, podle toho jak kdo přijel tak cvičil. Večer se rozdělal gril a dělalo se maso, buřtíky i sýry. Konal se také neoficiální turnaj v ping-pongu, kterého se zúčastnili všichni přítomní pánové a dětičky. Večer se podařil, všichni se dobře bavili. Nebyla nouze ani o kulturní vložky v podobě tance Míša/Kačka/Jana, nebo v podobě skoku letmo mezi kadibudky v podání Vládi   Posledním divadelním vystoupením bylo hledání mobilu v 5 hod ráno, kde si hlavní roli zahrál Vláďa alias „Keny“ a Zdeňka alias „Bílá paní“. Kdo nezažil nepochopí. Jsme opravdu zvláštní společnost.

V sobotu se ráno z alkoholového výparu vynořili skoro všichni a po dlouhém přemýšlení a vymýšlení, kdo může a nemůže řídit, jsme se rozhodli to risknout a zajeli jsme do Vrátkova na stopy. Stopy se celkem vydařili, někteří špatně snášeli sluníčko, které začínalo docela pražit, ale nakonec se všem povedlo stopy našlapat i vypracovat.  Po návratu ze stop se stal zázrak a dorazil Pepa s hrncem česnečky, pro většinu to byl životabudič, a tak jsme mohli po malé snídani pokračovat v poslušnostech a obranách. K pozdnímu obědu jsme dostali od naší Ivetky výbornej buřtguláš a jako dezert všemožné buchty, bábovky a tiramisu – co kdo přinesl. Ale nebojte cvičili jsme nejenom hodovali. 

Fotečky najdete zde

Sepsala Míša Zubíková